spot_img
NaslovnaUncategorizedPravila i uslovi korišćenja

Pravila i uslovi korišćenja

Molimo vas da pažljivo pročitate sledeća pravila i uslove korišćenja ovog web sajta (u daljem tekstu “Sajt”). Pristupanjem i korišćenjem ovog Sajta, prihvatate i slažete se sa sledećim pravilima i uslovima:

  1. Vlasništvo i Autorska Prava: Ovaj Sajt je vlasništvo firme Exocapital s.r.o., sa sedištem na Lidická 700/19, Veveří, 602 00 Brno, Ičo: 09896597. Sva autorska prava na sadržaj ovog Sajta, uključujući tekstove, slike, dizajn i druge materijale, su zaštićena i pripadaju Exocapital s.r.o. i/ili drugim zakonitim nosiocima prava.
  2. Korišćenje Sajta: Pristup ovom Sajtu je dozvoljen isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu. Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, distribuiranje ili bilo kakvo drugo korišćenje materijala sa ovog Sajta bez izričitog pismenog odobrenja Exocapital s.r.o.
  3. Tačnost Informacija: Iako ulažemo napore da obezbedimo tačne i aktuelne informacije na ovom Sajtu, ne garantujemo za tačnost ili potpunost tih informacija. Exocapital s.r.o. neće snositi odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak koji proizilazi iz korišćenja ovih informacija.
  4. Linkovi na Treće Strane: Ovaj Sajt može sadržavati linkove na druge web stranice koje nisu u vlasništvu ili pod kontrolom Exocapital s.r.o. Exocapital s.r.o. ne snosi odgovornost za sadržaj ili politiku privatnosti tih trećih strana i preporučuje se da se upoznate sa njihovim pravilima i uslovima korišćenja.
  5. Privatnost Korisnika: Exocapital s.r.o. se obavezuje da će čuvati privatnost svojih korisnika. Molimo vas da pročitate našu Politiku Privatnosti kako biste bolje razumeli kako se vaši podaci prikupljaju i koriste.
  6. Promene Pravila i Uslova: Exocapital s.r.o. zadržava pravo da promeni ova pravila i uslove korišćenja u bilo koje vreme. Svaka promena će biti objavljena na ovom Sajtu, i vaša dalja upotreba Sajta nakon promene pravila podrazumeva vašu saglasnost sa tim promenama.
  7. Kontakt: Ako imate bilo kakvih pitanja ili primedbi u vezi sa ovim pravilima i uslovima, molimo vas da nas kontaktirate na adresi: redakcija@topstanovanje.rs.

Zahvaljujemo vam na poseti našem Sajtu i nadamo se da ćete ga koristiti u skladu sa ovim pravilima i uslovima.

Kolačići (Cookies)

Naša web stranica TopStanovanje.rs, koju upravlja firma ExoCapital s.r.o., koristi “kolačiće” (cookies) kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja, pružila personalizirane sadržaje i analizirala posjećenost. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem računalu, pametnom telefonu ili drugom uređaju kada posjetite našu web stranicu. Oni se koriste za različite svrhe, uključujući praćenje korištenja web stranice, personalizaciju sadržaja i pružanje boljeg iskustva korisnicima.

Ovdje su neki od kolačića koje koristimo i za što su namijenjeni:

  1. Analitički kolačići: Ovi kolačići omogućuju nam praćenje posjećenosti i analizu ponašanja korisnika kako bismo poboljšali našu web stranicu.
  2. Funkcionalni kolačići: Ovi kolačići omogućuju vam da se sjećate postavki i preferencija na našoj web stranici, pružajući vam personalizirano iskustvo.
  3. Oglasni kolačići: Koristimo ove kolačiće kako bismo pružili ciljane oglase i reklame koje smatramo relevantnima za vas.

Korištenjem naše web stranice, pristajete na upotrebu ovih kolačića. Ako ne želite da se kolačići pohranjuju na vašem uređaju, možete ih onemogućiti putem postavki svog preglednika. Molimo vas da imate na umu da onemogućavanje kolačića može utjecati na funkcionalnost i ispravno prikazivanje naše web stranice.

Kontakt

Ako imate bilo kakva pitanja ili želite saznati više o kolačićima na našoj web stranici, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: radakcija@topstanovanje.rs. Vaša privatnost i sigurnost su nam važni, stoga ćemo rado odgovoriti na sva vaša pitanja u vezi s ovom temom.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Najpopularnije

Nedavni komentari